Vajdaság leghallgatottabb helyi rádióadója a Szabadkai Rádió

Strategic Marketing Közvélemény-kutató Intézet, Belgrád

 
KAPCSOLAT
A SZABADKAI RÁDIÓ ELÉRHETŐSÉGEI
Facebook: Szerkesztőségi telefonszám: 024/552-200. Stúdió: 024/552-001. E-mail: msz@radiosubotica.co.rs Postacím: Raichle Ferenc park 1-8., 24000 Szabadka (Subotica) Szerb szerkesztőség: Horvát szerkesztőség:

VASÁRNAPI VIGADÓ
KÉRJEN DALOKAT ÖN IS ÉS MULASSON VELÜNK!
A Vasárnapi vigadó című műsorban (vasárnap, 19.00 óra) teljesítjük az Ön zenei kérését is. Küldje el a dal címét és az előadó nevét a felsorolt módok egyikén. Ezen címekre írhat a HÚZD RÁ, PRÍMÁS! c. műsorral kapcsolatban is.

FI-FI ANNO
AZ IFJÚSÁGI MŰSOR EMLÉKOLDALA
1977. szeptember 10-én indult a Fiatalokról fiataloknak, azaz a Fi-fi. A 35. jubileum alkalmából indult a Fi-fi anno honlap, hogy emléket állítsok a műsornak és az azt készítő többszáz munkatársnak...

NEMZETI REGISZTER
LEGYEN ÉLŐ VALÓSÁG A MAGYAR NEMZET EGYSÉGE!
Regisztráljon, hogy a magyar nemzet egysége élő valóság legyen! Egy olyan, folyamatosan működő, élő rendszer létrehozása a cél, amely virtuális találkozóhelyül szolgál minden magyarnak, bárhol is él a világban.

DOKUMENTUMOK
VAJDASÁGI MAGYAR MÉDIASTRATÉGIA 2011 - 2016
Az MNT Tájékoztatási Bizottsága 2011.szeptember 6-án megtartott ülésén elfogadta a médiastratégia tervezetének javaslatát. A dokumentummal kapcsolatos véleményeket és javaslatokat írásban várják szeptember 20-ig, az office@mnt.org.rs elektronikus címre.

DOKUMENTUMOK
MAGYAR NEMZETI TANÁCS: NYELVI JOGAINK SZERBIÁBAN
AZ MNT Nyelvhasználati Bizottsága és illetékes tanácsosa összeállították a Nyelvi jogaink Szerbiában c. anyanyelv-használati útmutatót, amely a szerbiai nemzeti közösségek, elsősorban a magyar nemzeti közösség nyelvi jogait mutatja be.

NAGYVILÁG
ÍGY SZÓL A SZABADKAI RÁDIÓ FINNORSZÁGBAN
Egy lelkes finnországi rádióamatőr fogta be antennájával a Szabadkai Rádió magyar adását a 89.6 MHz-en.Az adó beazonosítása után a felvételt elküldte szerkesztőségünkbe, hogy visszaigazoljuk, bennünket hallgatott. A fotóra kattintva Ön is meghallgathatja, milyen a vételünk Finnországban.

RÁDIÓTÖRTÉNET
NAGY MÁRIA FOTÓ- ÉS ÚJSÁGCIKK GYŰJTEMÉNYE
Nagy Mária gyűjteményében megtalálható a legelső fotó, amely a Szabadkai Rádió stúdiójában készült még a régi városháza épületében, de olvashatnak a legelső hangjátékokról is, amelyek itt készültek.

HALLGATOTTSÁG
SZABADKÁN IS, VAJDASÁGBAN IS A CSÚCSON!
A Szabadkai Rádió huzamosabb ideje a leghallgatottabb rádió nemcsak Szabadkán, hanem Vajdaságban is. Szabadkán az első helyen vagyunk, a tartományban pedig a 4. helyen három országosan fogható adó mögött...

MARKETING
KÖSZÖNTSE SZERETTEIT ZENÉS ÜDVÖZLETTEL!
A zenés üdvözletek a jegyzékről megrendelt dalokkal 200 dinárba kerülnek. A külön kért zeneszámokért 300 dinárt kell fizetni. Az üdvözleteket befizethetik Szabadkán, Csantavéren, Horgoson, Tompán, de rendelhetnek telefonon is...

MARKETING
LAKOSSÁGI APRÓHIRDETÉSEK A SZABADKAI RÁDIÓBAN
A lakossági apróhirdetések ára 200 dinár. Először a délutáni műsorban, 17.05-kor hallhatják a befizetett hirdetéseket, majd másnap, délelőtt 11.05-kor megismételjük azokat. A hirdetéseket szerb nyelven is beolvassuk....

KÍVÁNSÁGVONAL
NE VÁRJON AZ ARANYHALRA!
A Szabadkai Rádió kívánságműsora kedden és csütörtökön hallható 13.06 és 15.00 óra között. Telefonszámunk: 024/552-001. Írhatnak sms-t is: 063/76-41-011. Könnyűzenei kéréseiket teljesítjük. :

VILÁGHÁLÓ
FOLYAMATOS 24 ÓRÁS ADÁS AZ INTERNETEN
  • 20.00 - 2.00 Netrádió - Music-mix
  • 2.00 - 6.00 Hazai hangok - összeállítás a tengerentúli magyarok számára
Kattintson a Netrádió feliratra! Részletes műsorséma:

MÉDIASTRATÉGIA
RÁDIÓNK MAGYAR SZERKESZTŐSÉGÉNEK JAVASLATAI
A Szabadkai Rádió magyar szerkesztősége összefoglalta, hogyan látja a jelenlegi helyzetet és, hogy véleménye szerint milyen tájékoztatási rendszerre lenne szükség, és azt hogyan lehetne megvalósítani. :

FENNMARADÁS
19 434 ALÁÍRÁS A SZABADKAI RÁDIÓÉRT
Ennyi aláírás gyűlt össze egy hét alatt a Szabadkai Rádióért. A frekvenciák botrányos módon történő odaítélése mellett a támogatások elosztása is sok furcsaságot tartogatott. A Szabadkai Rádióval kapcsolatos információk gyűjteménye az elmúlt évekből. :

RÁDIÓTÖRTÉNET
A SZABADKAI RÁDIÓ TÖRTÉNETE RÉGI FOTÓKON
A Szabadkai Rádió hőskorának mindennapjai. Régi arcok, akiket az egykori hallgatók talán csak a hangjuk alapján tudnának azonosítani. Így kezdődött tehát 1968. november 28-án... :

 

© 2009. Szabadkai Rádió - Magyar Nyelvű Műsorok Szerkesztősége
.
msz@radiosubotica.co.rs